Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Змагання у Варві

Дата: 19.12.2019 15:10
Кількість переглядів: 1185

Фото без опису   13-15 грудня у смт. Варва проходив третій етап відкритого Кубку Чернігівської області з пішохідного туризму "АДРЕНАЛІН 2019-2020" – Відкритий Кубок Варвинськоі ОТГ з пішохідного туризму. Три команди з Центру ДЮТ представляли нашу ОТГ на цих змаганнях. Дві команди молодшої вікової групи. Команда старшої вікової групи протягом двох дистанцій фінішували на третіх місцях а ось після останньої дистанції зупинилися за крок до нагород на четвертому місці. На цьому ж місці команда зупинилася і в загальному заліку. Молодша команда першого дня була другою а дві наступні дистанції зупинилася на третіх місцях, тому в підсумку посіла третє місце. Достойну конкуренцію створила друга молодша команда, яка в підсумку посіла пяте місце з 9 команд.

   На особисто-командній дистанції серед учасників 2008-2010 років народження Мовчан Ростислав - І місце серед хлопців, Литвиненко Вероніка – І місце серед дівчат; серед учасників 2004-2005 років народження Ведмідь Максим – ІІ місце, В'ялий Віталій - І місце серед хлопців. На дистанції зв’язок серед дорослих Таралика Анастасія та Гриценко Олена посіли ІІІ місце. Серед учасників 2006-2010 років народження ІІІ місце посіли Кропива Поліна Химуля Сніжана та Топчій Альона Веретенін Олександр.

   Хочеться висловити щиру подяку Селищній раді (Величко Ю.Є.) за фінансову підтримку та за наданий транспорт, яким команди добиралася до місця змагань.

 

Тренер команд

Чуба Олег



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора