A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Новорічна казка для 3 класів

Дата: 23.12.2019 17:41
Кількість переглядів: 734

Фото без опису  Закінчення першого семестру навчального року співпадає з довгоочікуваними Новорічними та Різдвяними святами, яких так чекають і діти, і дорослі, тим більше, що попереду багатообіцяючі зимові канікули.  Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса.

  А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, яскраво-казковим бал-маскарадом та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні-ялинки.
Чекали і дочекались! Напередодні канікул, 23 грудня 2019 року в Талалаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів  відбулося святкування Нового року в третіх класах. Святковий захід пройшов неперевершенно і яскраво, подарував масу приємних емоцій виступаючим та глядачам.
  Діти отримали багато задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів. Сподіваємось, що цей святковий настрій залишиться у них надовго!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора