Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

У громаді стартували загальні збори. Першим відзвітував Красноколядинський старостинський округ

Дата: 12.02.2020 16:13
Кількість переглядів: 1468

Фото без опису

12 лютого 2020 року відбулися перші в цьому році загальні збори села Красний Колядин об’єднаної територіальної громади. У заході взяли участь селищний голова Юрій Величко, в.о. старости Красноколядинського старостинського округу Людмила Киріченко, начальник фінансового відділу селищної ради Світлана Циганенко, депутати селищної ради.


Фото без опису
 

Людмила Киріченко доповіла  односельцям про роботу старостинського округу за попередній рік – виконані роботи по будівництву мереж вуличного освітлення, придбали та встановили автобусну зупинку, за співфінансування відремонтували автомобільну дорогу "Дмитрівка-Красний Колядин-Скороходове-Бабчин". На території округу проживають 33 пенсіонери, які безкоштовно обслуговуються соціальними працівниками громади. Діє пільгове перевезення пасажирів від Красного Колядина до Талалаївки – за 2019 рік видали 3486 талонів на загальну суму 104580 грн.

 

Фото без опису

 

Голова громади розповів про надходження до бюджету громади по старостинському округу. Основний платник податків ТОВ "Красноколядинське", від якого до бюджету громади надійшло 4 млн 728 тис.грн.  Основні видатки з бюджету спрямовувалися на утримання закладів освіти:

  • безкоштовне харчування учнів 1-4 класів та пільгової
  • енергоносії
  • придбання паливно мастильних матеріалів по підвезенню учнів
  • придбання господарських, канцелярських та будівельних матеріалів
  • придбання предметів довгострокового використання  (меблі, мережеве обладнання, камери відеонагляду, ноутбук, принтер, мультимедійний комплект, дидактичні матеріали)
  • заміна віконних блоків
  • поточний ремонт даху дошкільного закладу
  • придбано звуковідтворюючу апаратуру для сільського клубу
  • оплата за спожиту електроенергію по вуличному освітленню

 

Фото без опису

 

Учасники заходу обговорили нагальні проблемні питання життєдіяльності села Красний Колядин. У своїх зверненнях жителі села порушили питання освітлення вулиць, вивезення сміття, ремонт доріг.

Селищний голова розповів про пріоритетні плани на 2020 рік – замінити старі вікна та двері в закладах освіти, продовжити ремонт доріг та благоустрій території села.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора