A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Сьогодні слухали звіт старости села Корінецьке

Дата: 17.02.2020 14:40
Кількість переглядів: 998

Фото без опису

Продовжуються загальні збори громадян в селах Талалаївської об’єднаної громади. Сьогодні вони відбулися в оновленому будинку культури села Корінецьке. На цьогорічний звіт старости села прийшли близько сорока односельців.

В.о. старости Сергій Троян розповів про проведений благоустрій в селі, про здійснені в 2019 році нотаріальні дії (заповіти, доручення, довідки). Ремонт доріг, на який завезли (розрівняно та утрамбовано) 86 тон щебню. В селі відновив роботу фельдшерський пункт. На зборах Сергій Анатолійович запропонував облаштування території навколо будинку культури – випиляти старі дерева та облаштувати клумби. Присутні в залі його підтримали.

 

Про фінансові, організаційні питання розповідав селищний голова Юрій Величко.

Основні питання та проблеми, які хвилюють жителів села – виготовлення генерального плану села, відновлення показу художніх фільмів у будинку культури, робота Укрпошти в селі, поточний ремонт вулиць с.Мигурове та обпилювання аварійних дерев.

 

На всі питання відповіли селищний голова Юрій Величко, в.о. старости Сергій Троян та заступник селищного голови Микола Сердюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора