A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

До 75 річниці Великої Перемоги

Дата: 07.05.2020 11:43
Кількість переглядів: 625

Фото без опису           Подвиг ветеранів війни – еталон мужності та патріотизму. Хоч скільки б минуло часу, ми пам’ятатимемо, якою жахливою є війна і якою ціною дається перемога життя над смертю. 

           З нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і 75-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні,   ветеранів та учасників війни  Талалаївської 

 об’єднаної територіальної громади  привітав селищний  голова Юрій Величко.

          Однак через карантин 75 років Перемоги над нацизмом ветерани відзначатимуть вдома і тому квіти, та вітальну листівку разом із грошовою допомогою в розмірі 1000 гривень кожному  їм передадуть їх рідні, які 7 травня 2020 року зібралися в актовому залі селищної ради. Живих героїв залишилось не так багато, а ми можемо і повинні подякувати кожному - Олександру Потаповичу Яременку, Івану Прохоровичу Мірошніченку, Івану Олексійовичу Яковенку, Лідії Михайлівні Мірошніченко, Андрію  Васильовичу Кондратенку, Миколі Федоровичу Голубу.

 

          Жителі громади завжди пам’ятатимуть   подвиг наших дідів та прадідів, який  сповнює  їхні серця  вдячністю, є духовним орієнтиром у житті кожного, спонукає до щирих помислів та добрих справ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора