A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Поповнився фаховий склад КУ «Інклюзивно-ресурсного центру»

Дата: 15.06.2020 11:51
Кількість переглядів: 478

Фото без опису

Конкурс на заміщення вакантної посади вчителя-логопеда комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Талалаївської селищної ради Чернігівської області  був оголошений 11.03.2020, але у зв’язку з запобіганням поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2  був відтермінований у часі.

 Відповідно  до «Положення про конкурсний відбір  на посади директора та педагогічних працівників Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Талалаївської селищної ради», затвердженого рішенням 16 сесії 7 скликання Талалаївської селищної ради  від 06.02.12019, 2 червня 2020 року був проведений кваліфікаційний іспит та співбесіда, за їх результатами визначено, що  кандидатура Турко Марини Василівни на посаду вчителя-логопеда,  як така яка  успішно склала іспит та пройшла співбесіду.

З дотриманням всіх нормативно-правових вимог,  наказу №8 від 09.06.2020   КУ «ІРЦ» Талалаївської селищної ради переможця конкурсного відбору призначено на відповідну посаду. Бажаємо молодому фахівцю творчих злетів!

Директорка ІРЦ                               Оксана МОВЧАН



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора