A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Рушник з Талалаївки серед кращих у Києві

Дата: 20.07.2020 16:04
Кількість переглядів: 668

Фото без опису


   В умовах карантину вихованці Центру дитячої та юнацької творчості  брали участь у творчих конкурсах, більшість яких проводилася дистанційно. У квітні на Всеукраїнський конкурс «Україна рушникова» на адресу Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді (м. Київ) надіслано  творчу роботу – подарунковий рушник «Державні символи». Робота виконана гуртківцем ЦДЮТ Артемом Сердюком спільно з мамою, керівником гуртків Талалаївського ЦДЮТ. Конкурс проводився у  номінаціях «Рушник святкової обрядовості», «Подарунковий рушник», «Утиральник», роботи повинні відповідати зразкам традиційних і копіями стародавніх рушників.

Фото без описуФото без описуФото без опису   

І ось маємо приємну новину – вишитий рушник Артема виборов І місце серед 74 учасників з 15 областей України ( Наказ Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді № 37 від 26.05.2020). За це він нагороджений Дипломом Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України. Керівник гуртка «Творці веселого настрою»  Сердюк Лариса Анатоліївна нагороджена Грамотою  Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України

   Артем своєю творчістю розвінчує міфи, що вишивка – це суто жіночий вид творчості. Він має кілька чудових робіт, які були учасниками обласних конкурсів. Зараз продовжує працювати над ще одним творчим проектом.

Директор ЦДЮТ   Н.І.Галаган


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора