A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Шановні педагоги, дорогі діти та батьки!

Дата: 31.07.2020 08:24
Кількість переглядів: 1074

Фото без опису

Сьогодні 31 липня 2020 року учні 11 класів закладів загальної середньої освіти Талалаївської селищної ради отримають свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.

Користуючись нагодою  вітаю вас із завершенням 2019-2020 навчального року. Сьогодні перегортаємо ще одну сторінку славного освітянського літопису. Цей рік був цікавим, і водночас нелегким для всіх нас. Висловлюю подяку вчителям за їхню щоденну натхненну, невтомну творчу працю, за терпіння, віру в здібності й таланти учнів. Всім батькам зичу, щоб діти обов’язково виправдали ваші надії.

Нажаль, цього року у зв’язку з карантином   не має змоги провести традиційний випускний бал.

 

Дорогі випускники!

Минуло одинадцять років, як ви переступили поріг школи. Всього було у них: і радості, і печалі, і дзвінкий сміх.

Та сьогодні, ви пам’ятаєте тільки приємні хвилини шкільного життя. У декого защеміло серце і скотилася сльоза, а відчуття у всіх таке, ніби ви щойно перегорнули останню сторінку цікавої книги і в усіх одне запитання: а які ж будуть сторінки наступної книги?

 

Життя прожити – не поле перейти. Це нелегкий шлях, на якому може бути безліч несподіванок і тому в кожного з вас за плечима має бути певний багаж.

Перше, що ви маєте взяти із собою – це знання. Беріть їх у максимальній кількості. Друге – це любов і воля до праці. Життя не терпить ледарів. Тільки знання і праця разом узяті можуть подолати нелегку дорогу життя.

Ось ті основні цінності, що ними ви маєте запастися, вирушаючи в життєву дорогу. І як би важко вам не було, не втрачайте людські цінності: доброту, порядність, відповідальність. Живіть сьогоденням, пам’ятайте минуле і думайте про майбутнє.

 

Від усього серця бажаю вам мирного неба. Хай легким буде для вас шлях самостійного життя, хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники.

Хай  Бог оберігає вас у дорослому житті.

В добру путь, дорогі наші діти!

 

Селищний голова                                             Юрій ВЕЛИЧКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора