A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Конкурс на заміщення вакантної посади "Інклюзивно-ресурсного центру"

Дата: 01.09.2020 12:20
Кількість переглядів: 781

Талалаївська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади фахівця комунальної установи «Інклюзивно-ресурсного центру» Талалаївської селищної ради Чернігівської області:

   * «вчителя реабілітолога» - 0,5 ставки з посадовим окладом 2070,00 грн.


На посаду «вчителя реабілітолога» Центру призначається особа, яка має вищу педагогічну (психологічну) освіту не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» за спеціальністю «Лікувальна фізкультура», «Реабілітологія», «Фізична реабілітація», за спеціалізацією вчитель реабілітолог /вчитель лікувальної фізкультури / інструктор з фізкультури зі стажем роботи не менше трьох років за фахом.

Кандидати, які беруть участь у конкурсі  з 01.09.2020 р. по 30.09.2020 р подають  (особисто або поштою) до Талалаївської селищної ради   наступні документи:

  • заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографію;
  • копію документа, що посвідчує особу (копію паспорта);
  • копію (копії) документа (документів) про вищу освіту із додатками;
  • копію трудової книжки;
  • ідентифікаційний код (копія);
  • дві фотокартки розміром 4х6 см;
  • резюме у довільній формі.
  • Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, непередбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

 

Документи приймаються з 01.09.2020 р. по 30.09.220 р. (понеділок-п’ятниця) за адресою: смт. Талалаївка, вул. Вокзальна,3.

Кваліфікаційний іспит на посаду  фахівця ІРЦ відбудеться 06 жовтня  2020 року о 10.00 в залі засідань Талалаївської селищної ради (смт. Талалаївка, вул. Вокзальна,3)  (якщо буде змінена дата проведення конкурсу через пандемічну ситуацію, то кандидатів на посаду буде проінформовано)

Додаткову інформацію щодо порядку проведення конкурсу, документів для участі в конкурсі можна отримати за телефоном (068)3199217 (Мовчан Оксана Олександрівна).

 

З Умовами проведення конкурсу більш детально можна ознайомитися  за посиланням

Положення про конкурсний відбір на посади директора та педагогічних працівників
Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр»

Умови проведення конкурсу на заміщення вакантної посади вчителя реабілітолога вчителя лікувальної фізкультури комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора