A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Перевірка закладів освіти

Дата: 18.09.2020 14:46
Кількість переглядів: 920

На виконання п. 5 рішення позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 04 вересня 2020 року протокол №35 у Талалаївській селищній раді створено робочу групу з перевірки закладів освіти щодо забезпечення в них безпечних умов для вихованців, учнів, педагогічних та інших працівників з урахуванням епідемічної ситуації в регіоні (розпорядження селищного голови від 14.09.2020 року № 260).

16 вересня члени цієї комісії,  у складі:

  • Плюти О.П. -начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту,
  • Возної В.О. -фельдшера санітарного відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Срібнянського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області,
  • Бурдай Л.Г - завідувачки Талалаївським районним лабораторним відділенням Прилуцького міськрайонного відділу ДУ «Чернігівський ОЛЦ» МОЗ України,

здійснили перевірку закладів освіти щодо забезпечення засобами індивідуального захисту та створення безпечних умов для учасників освітнього процесу з урахуванням епідемічної ситуації.

Результати перевірки показали, у всіх закладах освіти Талалаївської селищної ради забезпечення засобами індивідуального захисту  та створення  безпечних умов для учасників освітнього процесу з урахуванням епідемічної ситуації відповідає вимогам Постанов головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 року № 25, від 22.08.2020 року № 50.

 

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора