A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Вітання працівникам культури та майстрам народного мистецтва

Дата: 11.11.2020 08:23
Кількість переглядів: 755

Фото без опису      9 листопада  - Всеукраїнський  день працівників культури та  майстрів  народного мистецтва. Працівників закладів  культури Талалаївської селищної ради з нагоди професійного свята привітав голова селищної ради Юрій Величко. У своєму вітанні він відзначив вагомий внесок культпрацівників у збереження, відродження та розвиток  національної культури.

Фото без опису

Селищний голова подякував працівникам культури, майстрам народного мистецтва  за самовіддану працю, постійний творчий пошук, яскраві самобутні таланти та побажав  успіхів  на шляху творення, нових здобутків у нелегкій, але такій потрібній, подвижницькій діяльності на ниві культури, духовності,  теплоти у серці, міцного здоров’я та щастя.

З нагоди  Всеукраїнського  дня працівників культури та  майстрів  народного мистецтва і 35-річного ювілею  Юрій Євгенович нагородив грамотою та подарунком народний аматорський фольклорний ансамбль «Берегиня» Липівського СК, привітав з днем народження директора Понорівського СБК  Юлію Корнієнко.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора