A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Талалаївська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: Державного реєстратора

Дата: 02.12.2020 15:17
Кількість переглядів: 624

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Закону України «Про державну службу», постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 №169 «Про затвердження порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» Талалаївська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: Державного реєстратора Центру надання адміністративних послуг.

Основні кваліфікаційні вимоги до кандидата:

 - Повна вища юридична освіта за спеціальністю правознавство;

 - громадянство України;

 - знання чинного законодавства України;

- навички роботи з комп’ютерною технікою

- вільне володіння державною мовою,

- стаж роботи у сфері права не менше 3-х років або на посаді державного реєстратора чи виконання функцій державного реєстратора не менше 1 року;

          Особи котрі відповідають вимогам та бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії Талалаївської селищної ради такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження служби;
  • згоду на збір та обробку персональних даних;
  •  заповнену особову картку форми П 2-ДС;
  • дві фотографії розміром 4X6см;
  • копію документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції» шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (nazk.gov.ua);
  • копію 1,2,11 сторінок паспорта громадянина України;
  • копію ідентифікаційного коду;
  • копію трудової книжки;
  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);
  • довідку про допуск до державної таємниці (при його наявності);
  •  згоду на проведення спецперевірки.

Особи, які працюють у державному органі, де оголошено конкурс, і бажають взяти участь, зазначених документів до заяви не додають.

   Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надає Талалаївська селищна рада. Згідно з чинним порядком щодо заміщення вакантних посад державних службовців, конкурсанти складають у письмовій формі іспит на знання Конституції України, Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень.

До участі у конкурсі не допускаються особи які: визнані в установленому законом порядку недієздатними, мають судимість, що є несумісною із зайняттям посади; при прийнятті на службу будуть прямо підпорядковані або підлеглі особам, які є їх близькими родичами; позбавлені права займати відповідні посади в установленому законом порядку на визначений термін; в інших випадках, установлених законом.

Документи приймаються протягом 14 календарних днів з дати опублікування оголошення, за адресою Чернігівсьська обл.., Талалаївський район, смт.Талалаївка вул. Вокзальна, 3. Тел.(234 22234)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора