A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

В день Святого Миколая , в небесах і на землі, Всі чудес, чудес чекають , і дорослі, і малі…

Дата: 22.12.2020 14:55
Кількість переглядів: 1146

Фото без опису

            Цього року через карантинні обмеження не було проведено традиційне свято Миколая для дітей селища, але це не завадило зробити для дітлахів цей день незабутнім. 17 грудня учасники гуртка «Творці веселого настрою» ЦДЮТ(кер. Сердюк Л.А.) подарували казкове дійство для діток групи раннього естетичного розвитку «Малятко» ЦДЮТ. Ангели, помічники Святого Миколая, розповіли про свою важливу місію – донести листи від діток Миколаю, щоб усі чемні та слухняні  отримали від нього подарунки. Але бешкетливі Чортики намагалися їм зашкодити…Казкова Зима пограла з дітьми в гру «Їдемо до Миколая», діти послухали пісні, поводили хоровод з казковими персонажами. Дошкільнята  отримали солодкі подарунки від Талалаївської селищної ради.

Фото без опису           

18 грудня до наймолодших вихованців ЦДЮТ завітали працівники Талалаївського краєзнавчого музею з ігровою програмою, взяли участь у конкурсі малюнків «Зимова казка», отримали солодкі призи та розмальовки

Фото без опису            

Цього ж дня відбулися святкові заходи для  молодших школярів до дня Миколая у Липівській ЗОШ І-ІІІ ст., де виступили учасники вокального гуртка ЦДЮТ (кер Сердюк Л.А., гурток працює на базі Липівської ЗОШ). А учасники гуртка «Творці веселого настрою» подарували театралізовану постановку «Чаклунки-дивачки».

 Всі заходи пройшли в атмосфері доброти і любові  з дотриманням норм протиепідемічної безпеки

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора