A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

З 1 січня 2021 року - документи на субсидію тепер подаються в ЦНАП селищної ради. До управління соцзахисту РДА – тільки поштою чи в електронній формі

Дата: 12.01.2021 10:31
Кількість переглядів: 598

Для призначення житлової субсидії необхідно подати заяву та декларацію про доходи і витрати до органу соціального захисту населення. 28 жовтня Кабінет Міністрів України затвердив постанову №1035, яка розділяє повноваження органів влади у сфері призначення державних виплат. З 1 січня 2021 року відбулися зміни:

Тепер структурні підрозділи з питань соціального захисту населення районних держадміністрацій приймають заяви від громадян з необхідними документами лише у разі надіслання їх поштою або в електронній формі (через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики, інтегровані з ним інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування або Єдиний державний веб-портал електронних послуг).

Заяви з необхідними документами приймають уповноважені посадові особи виконавчого органу та посадові особи відділу надання адміністративних послуг. Отримані заяви вони передають структурному підрозділу з питань соціального захисту населення протягом трьох робочих днів з дати надходження.

Інформація про призначені житлові субсидії вноситься до Єдиного державного реєстру отримувачів житлових субсидій.

Додатково зазначаємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 23.12.2020 № 1324 до середньомісячного сукупного доходу осіб, яким надаються державні допомоги, розмір призначеної їм житлової субсидії на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива та скрапленого газу, враховуватися не буде.

Фото без опису

Довідково:

Адреса: Відділ надання адміністративних послуг Талалаївської селищної ради:
смт. Талалаївка, вулиця Центральна, 3

 

Телефон: (04634) 2-18-25 (стаціонарний):; 097-569-84-90 (мобільний)

 

Графік роботи:
понеділок, вівторок, середа, четвер, п’ятниця   -    8:00 - 17:00
                                                     субота, неділя     вихідні

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора