A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

ПАМ’ЯТАЄМО: ШОСТА РІЧНИЦЯ ЗАГИБЕЛІ ВОЛОДИМИРА БАХМАЧА

Дата: 17.02.2021 15:00
Кількість переглядів: 630

Шість років тому перестало битись серце нашого земляка, мужнього воїна Володимира Бахмача.

Фото без опису

Фото без опису

Сьогодні керівництво селищної ради разом із представником Срібнянського об’єднаного районного ТЦК та СП і матірю Воїна Марією Михайлівною вшанувати світлу пам’ять сина і чудової людини Володимира Степановича хвилиною мовчання та поклали квіти до його могили та меморіальної дошки.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Вічна пам’ять герою, який не шкодуючи власного життя, захищав наш мирний сон і наше щасливе майбутнє. Герої не вмирають. Вони житимуть доти, доки ми про них пам’ятатимемо.

 

Також в ці дні пам'яті "Героїв Дебальцевого" давайте помолимось за всіх тих, кого вже з нами немає.

 

Вічна пам'ять Героям

Слава Україні

 

Довідково: Народився 27 листопада 1973 року у селі Понори Талалаївського району Чернігівської області.

 

У 1993 році закінчив водійські курси у м. Прилуки.

 

З 1997 року працював слюсарем, а потім завідуючим молочнотоварною фермою ТОВ «Понори» у селі Понори Талалаївського району.

 

3 вересня 2014 року призваний до лав Збройних Сил України.

 

Рядовий військової частини ПП 2278 (13-й мотопіхотний батальйон).

 

Зник безвісти 17 лютого 2015 року під час виходу українських підрозділів із міста Дебальцевого. Приблизно в 3-х кілометрах від села Луганське Артемівського району Донецької області Володимир Бахмач та двоє його товаришів підірвалися на міні. Похований у Дніпропетровську на цвинтарі Воїнської слави як невпізнаний. У червні 2015 року, після проведення аналізу ДНК, тіло було ідентифіковане. Перепохований 27 червня 2015 року в рідному селі.

 

У пам’ять про Володимира Бахмача у вересні 2015 року на будівлі загальноосвітньої школи в селі Понорах установлена меморіальна дошка.

 

Указом Президента України № 103 від 21 березня 2016 року «за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора