A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

До Дня Героїв Небесної Сотні

Дата: 19.02.2021 14:00
Кількість переглядів: 421

20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні – людей, які заплатили своїм життям за європейське майбутнє України, незалежність і свободу Вітчизни.

Фото без опису

Кожного з нас змінила Революція Гідності. Навчила бути небайдужими, брати на себе відповідальність і стояти за Україну до останнього подиху. Приклад тому – героїчний захист східних рубежів країни.

Фото без опису

З нагоди вшанування Героїв Небесної Сотні голова Талалаївської селищної ради Юрій Величко разом з заступниками Миколою Сердюком та Богуславом Борсуком та працівниками апарату селищної ради, вшанували пам'ять покладанням квітів до банеру Героїв Небесної Сотні та хвилиною мовчання.

Фото без опису

Фото без опису

У навчальних закладах та установах культури відбулися тематичні заходи, бесіди про причини та перебіг масових акцій громадського протесту в Україні, що відбувалися у листопаді 2013 року — лютому 2014 року.

 

 

У бібліотеках району проведені  тематичні виставки та експозиції, які висвітлюють трагічні події Революції гідності.

 

 

Релігійні організації територіальної громади завтра проведуть поминальні богослужіння зі вшанування пам’яті загиблих учасників Революції гідності та Героїв Небесної Сотні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора