Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

«Весна, як жінка - жінка, як весна»

Дата: 05.03.2021 16:00
Кількість переглядів: 835

Сьогодні, 5 березня, напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня в районному будинку культури відбулися святкові заходи присвячені святу весни, любові та краси. Селищний голова Юрій Величко із вітальним словом звернувся до прекрасної половини нашого суспільства: «Дорогі жінки! Прийміть найщиріші вітання зі святом весни. Жінка, як і весна, несе світу життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Проявляючи справжній професіоналізм, високу відповідальність та старанність, жінки невтомно працюють в усіх сферах життєдіяльності. Дорогі матері, сестри, дружини, доньки, колеги, ваша небайдужість до долі України, майбутнього наших дітей є запорукою успіхів рідного краю і держави. Світ стає добрішим, ніжнішим, і більш духовним, коли щасливо усміхаються жіночі очі. Зичу, щоб у кожній жіночій долі, і не тільки у святкові дні, було сонячно і затишно. Нехай надійною опорою для вас буде родина, яка немов весняне деревце, квітує і проростає новими пагінцями. Міцного здоров’я вам та Божого благословення у всьому, дорогі Берегині українського роду.»

Фото без опису

Подарунками та Почесною грамотою Талалаївської селищної ради нагороджено:

 

  1. Шевченко Олену Володимирівнусоціального робітника КУ Центр надання соціальних послуг почесною грамотою за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня!
  2. Мурашкіну Оксану Іванівну – лікаря загальної практики – сімейного лікаря КНП «Талалаївський центр первинної медико – санітарної допомоги»  Талалаївської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня!
  3. Корнієнко Наталію Вячеславівну – секретаря Талалаївської школи мистецтв Талалаївіської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня!
  4. Титух Тетяну Олексіївну – сестру медичну-анестезиста відділення анестезіології та інтенсивної терапії КНП «Талалаївська центральна лікарня» Талалаївської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня!
  5. Галицьку Оксану Володимирівну – фельдшера з медицини невідкладних станів Талалаївської підстанції Прилуцької станції екстреної медичної допомоги КНП «Оласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф№ Чрнігівської обасної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня!
  6. Гостру Олександру Олександрівну – депутата 8 скликання Талалаївської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня!
  7. Новосельну Катерину Миколаївну – діловода Українського старостинського округу Талалаївської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня!
  8. Скрипку Надію Вікторівну – двірник КУ «Талалаївське ВУЖКГ» Талалаївської селищної ради за сумлінну працю, зразкове виконання обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня!
  9. Сердюк Степанію Василівну – вчителя початкових класів Талалаївської ЗОШ І –ІІІ ступенів Талалаївської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня!
  10. Шевченко Людмилу Миколаївну – вчителя англійської мови Харківського ЗЗСО І – ІІІ ступенів Талалаївської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня!
  11. Бабенко Любов Вікторівна – вчителя математики Талалаївської ЗЗСО І-ІІІ ступенів  Талалаївської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня!
  12. Козлову Яну Сергіївну – кухаря Талалаївської ЗЗСО І-ІІІ ступенів Талалаївської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня!
  13. Ковтун Людмилу Леонідівну – вчителя музичного мистецтва Талалаївської ЗЗСО І-ІІІ ступенів Талалаївської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора