A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

«Весна, як жінка - жінка, як весна»

Дата: 05.03.2021 16:00
Кількість переглядів: 817

Сьогодні, 5 березня, напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня в районному будинку культури відбулися святкові заходи присвячені святу весни, любові та краси. Селищний голова Юрій Величко із вітальним словом звернувся до прекрасної половини нашого суспільства: «Дорогі жінки! Прийміть найщиріші вітання зі святом весни. Жінка, як і весна, несе світу життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Проявляючи справжній професіоналізм, високу відповідальність та старанність, жінки невтомно працюють в усіх сферах життєдіяльності. Дорогі матері, сестри, дружини, доньки, колеги, ваша небайдужість до долі України, майбутнього наших дітей є запорукою успіхів рідного краю і держави. Світ стає добрішим, ніжнішим, і більш духовним, коли щасливо усміхаються жіночі очі. Зичу, щоб у кожній жіночій долі, і не тільки у святкові дні, було сонячно і затишно. Нехай надійною опорою для вас буде родина, яка немов весняне деревце, квітує і проростає новими пагінцями. Міцного здоров’я вам та Божого благословення у всьому, дорогі Берегині українського роду.»

Подарунками та Почесною грамотою Талалаївської селищної ради нагороджено:

 

  1. Шевченко Олену Володимирівнусоціального робітника КУ Центр надання соціальних послуг почесною грамотою за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня!
  2. Мурашкіну Оксану Іванівну – лікаря загальної практики – сімейного лікаря КНП «Талалаївський центр первинної медико – санітарної допомоги»  Талалаївської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня!
  3. Корнієнко Наталію Вячеславівну – секретаря Талалаївської школи мистецтв Талалаївіської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня!
  4. Титух Тетяну Олексіївну – сестру медичну-анестезиста відділення анестезіології та інтенсивної терапії КНП «Талалаївська центральна лікарня» Талалаївської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня!
  5. Галицьку Оксану Володимирівну – фельдшера з медицини невідкладних станів Талалаївської підстанції Прилуцької станції екстреної медичної допомоги КНП «Оласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф№ Чрнігівської обасної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня!
  6. Гостру Олександру Олександрівну – депутата 8 скликання Талалаївської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня!
  7. Новосельну Катерину Миколаївну – діловода Українського старостинського округу Талалаївської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня!
  8. Скрипку Надію Вікторівну – двірник КУ «Талалаївське ВУЖКГ» Талалаївської селищної ради за сумлінну працю, зразкове виконання обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня!
  9. Сердюк Степанію Василівну – вчителя початкових класів Талалаївської ЗОШ І –ІІІ ступенів Талалаївської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня!
  10. Шевченко Людмилу Миколаївну – вчителя англійської мови Харківського ЗЗСО І – ІІІ ступенів Талалаївської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня!
  11. Бабенко Любов Вікторівна – вчителя математики Талалаївської ЗЗСО І-ІІІ ступенів  Талалаївської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня!
  12. Козлову Яну Сергіївну – кухаря Талалаївської ЗЗСО І-ІІІ ступенів Талалаївської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня!
  13. Ковтун Людмилу Леонідівну – вчителя музичного мистецтва Талалаївської ЗЗСО І-ІІІ ступенів Талалаївської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 березня!


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора