A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Депутат Талалаївської селищної ради Олександра Гостра взяла участь в онлайн навчанні  «Бюджетний процес у територіальних громадах: роль депутатів місцевих рад Прилуцького району»

Дата: 12.03.2021 14:20
Кількість переглядів: 543

10 березня, депутат Талалаївської селищної ради, голова бюджетної комісії Олександра Гостра взяла участь в онлайн навчанні  «Бюджетний процес у територіальних громадах: роль депутатів місцевих рад Прилуцького району», яке організувала  команда Чернігівського офісу Програми «U-LEAD з Європою».

Фото без опису

Учасники семінару разом з експертами Програми детально говорили про:

 

- організаційно-правові засади формування та виконання місцевого бюджету;

- останні зміни в бюджетно-податковому законодавстві;

- уточнити роль депутатів місцевих рад у бюджетному процесі.

 

«Ми хочемо поглибити розуміння депутатами сутності та призначення місцевого бюджету, основних етапів бюджетного процесу й формування дохідної та видаткової частини бюджету. Це важливі елементи всієї системи роботи громади. Крім того, ми ознайомили депутатів із новелами бюджетно-податкового законодавства», - наголосив Олександр Мельник, радник з питань муніципальних фінансів та управління Чернігівського РО Програми «U-LEAD з Європою».

 

Під час навчань депутатів цікавили не лише механізми бюджетного процесу, а й питання, що стосуються роботи громади та депутатів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора