A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Привітали комунальників!

Дата: 19.03.2021 12:00
Кількість переглядів: 677

День працівників житлово-комунального господарства вся країна відзначає у третю неділю березня. Саме цього дня ми маємо змогу подякувати всім тим, хто надає нам комунальні послуги, без яких ми сьогодні не усвідомлюємо цивілізованого життя. Це вода, чистота вулиць і дворів, озеленення території, тощо. І за цим всім стоїть праця багатьох відданих своїй справі людей.

Фото без опису

Фото без опису

19 березня, напередодні професійного свята, у залі засідань Талалаївської селищної ради зібрались працівники комунальної служби громади, щоб прийняти поздоровлення.
Комунальників з їхнім професійним святом привітав селищний голова Юрій Величко. Звертаючись до працівників галузі, Юрій Євгенович подякував керівництву та співробітникам КП «Талалаївське ВУЖКГ» за їхню щоденну натхненну працю та затишок, який вони створюють, відзначив високу працездатність і значення діяльності комунальників для всього селища та нагородив кращих працівників КП грамотами:

Фото без опису

Ілляшенко Сніжану Миколаївну – двірника КП «Талалаївське ВУЖКГ» Талалаївської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання обов’язків та з нагоди Дня працівників житлово – комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Фото без опису

Прядку Тетяну Миколаївну - контролера КП «Талалаївське ВУЖКГ» Талалаївської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання обов’язків та з нагоди Дня працівників житлово – комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Фото без опису

Сергієнко Миколу Григоровича -  водія  КП «Талалаївське ВУЖКГ» Талалаївської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання обов’язків та з нагоди Дня працівників житлово – комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора