A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

До 1 квітня триває Е-декларування

Дата: 19.03.2021 15:20
Кількість переглядів: 357

Відповідно до статті 3 Закону України «Про запобігання корупції» депутати місцевих рад та посадові особи місцевого самоврядування зобов’язані щороку до 1 квітня подавати декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік відповідно до Закону України «Про запобігання корупції», а також дотримуватися інших вимог фінансового контролю, передбачених зазначеним Законом.

Фото без опису

Отже, депутати Талалаївської селищної ради ради VІІI скликання, старости, працівники апарату ради,  зобов’язані подати:

 

  • до 00 годин 00 хвилин 1 квітня 2021 року декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (тип декларації – щорічна декларація, звітний період – 2020 рік). Подати декларацію необхідно не тільки особам, які наразі працюють, але й особам, які припинили діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування у 2020 році (тип декларації – після звільнення, звітний період – 2020 рік).
  •  

ЗАКОНОДАВСТВОМ ПЕРЕДБАЧЕНО АДМІНІСТРАТИВНУ ТА КРИМІНАЛЬНУ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА НЕПОДАННЯ ДЕКЛАРАЦІЙ ТА ЗАЗНАЧЕННЯ НЕДОСТОВІРНИХ ВІДОМОСТЕЙ ПРО МАЙНОВИЙ СТАН ТА ДОХОДИ СУБ’ЄКТА ДЕКЛАРУВАННЯ.

 

За інформацією юридичного

відділу селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора