A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

КУБОК В. О. БОЖКА – У ХАРКОВОМУ!

Дата: 25.03.2021 11:00
Кількість переглядів: 581

20 березня в спортивному залі Талалаївської школи знову свято волейболу. Цього разу проводився традиційний турнір з волейболу, присвячений пам’яті вчителя фізкультури Талалаївської школи Володимира Олександровича Божка. Учасників змагань привітав селищний голова Юрій Величко. Про свого колишнього колегу, про його вагомий внесок у розвиток спорту району учасникам змагань розповів вчитель-ветеран Віталій Яременко. За почесний трофей боролися шість команд. Дві команди учнів Харківської й Талалаївської шкіл, команда дорослих волейболістів з Харкового, Талалаївська команда «Фортуна» та по команді з Липового і Красного Колядина.

Фото без опису

 

На першому етапі всі команди шляхом жеребкування були поділені на дві групи. До однієї групи ввійшли обидві команди школярів та «Фортуна» з Талалаївки. До другої — команди з Харкового, Липового та Красного Колядина. У першій групі явним фаворитом була талалаївська «Фортуна», яка досить впевнено перемогла обидві шкільні команди. І за вихід до півфіналу сперечалися дві шкільні команди. Цього дня яскраву гру продемонстрували учні Талалаївської школи. І за оцінками всіх присутніх на цьому турнірі команда талалаївських школярів неочікувано показала волейбол високого рівня. А от у другій групі всі команди здобули по одній перемозі і одну гру програли.

 

У підсумку лише за додатковими показниками перше місце в групі вибороли волейболісти з Липового. А другими фінішували спортсмени з Харкового. Здавалося, що команда «Фортуна» повинна без проблем виграти цей турнір. Але несподівано для вболівальників на півфінальній стадії гра волейболістів з Харкового якісно змінилась. На цій стадії їм протистояла талалаївська «Фортуна», яка лише в першій партії зуміла гідно протистояти своїм суперникам. А друга партія пройшла за повною перевагою команди з Харкового.

 

В іншому півфіналі прогнозовано перемогли волейболісти з Липового команду талалаївських школярів, яким не вистачило, скоріш за все, досвіду та впевненості у своїх силах. У фінальному матчі в обох партіях перемогу святкували волейболісти з Харкового, які й стали володарями кубка В. О. Божка. Другі — липівські волейболісти. В цілому турнір удався.

 

Директор ДЮСШ

Сергій МИХНО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора