A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Анна Коваленко представила громаді Прилуччини нового голову РДА

Дата: 22.04.2021 08:00
Кількість переглядів: 527

Голова Чернігівської обласної державної адміністрації Анна Коваленко представила адміністративно-господарському активу Прилуччини нового голову Прилуцької районної державної адміністрації Геннадія Луценка, призначеного згідно з розпорядженням Президента України Володимира Зеленського від 15 квітня 2021 року №463/2021-рп.

«Я довіряю керівництво районом Геннадію Луценку. Прилуччина посідає перше місце серед районів області за темпами економічного зростання. Необхідно і надалі спрямовувати зусилля на мобілізацію внутрішніх резервів і можливостей району. Переконана, що новопризначений керівник райдержадміністрації впорається із поставленим завданням – робити всі необхідні стратегічні кроки в напрямку подальшого потужного розвитку Прилуцького району», – зазначила голова Чернігівської облдержадміністрації.

Геннадій Луценко подякував за високу довіру до нього Президенту України, керівництву облдержадміністрації та пообіцяв працювати чесно, сумлінно та відповідально. А також наголосив, що усвідомлює велику відповідальність на посаді голови райдержадміністрації, та пообіцяв докласти максимум зусиль для вирішення першочергових проблем життєдіяльності району спільно з керівниками органів місцевого самоврядування та громадськістю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора