A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Вже 600 мільйонів гривень спрямовано на виплату “карантинних” 8 тисяч грн

Дата: 07.05.2021 08:00
Кількість переглядів: 348

Станом на 6 травня вже 600 млн грн були направлені на виплату державної допомоги 75 тисячам найманих працівників та підприємців, діяльність яких була призупинена через посилення карантинних обмежень у “червоних” зонах. Зокрема 380 млн грн були спрямовані на допомогу найманим працівникам, а 220 млн грн - ФОПам. Про це повідомив Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко.

“Зараз більшість регіонів виходять із жорстких карантинних обмежень. Проте отримати допомогу від держави можна  впродовж 30 днів з дня запровадження правил “червоної” зони в регіоні, де ФОП або найманий працівник здійснюють діяльність. Якщо цей регіон було віднесено до “червоної” зони протягом лютого-березня, необхідно звернутися за допомогою через портал або застосунок “Дія” до 19 травня. На сьогодні вже маємо понад 320 тис. таких заявок,”- прокоментував  Ігор Петрашко.

Міністр додав, що програма державної підтримки підприємців та найманих працівників буде доступна впродовж 2021 року для всіх областей, які потрапляють до  “червоної” зони. 

За інформацією Урядового порталу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора