A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Чемпіонат ТГ з міні-футболу стартував

Дата: 11.05.2021 15:00
Кількість переглядів: 652

8 травня стартував перший відкритий чемпіонат Талалаївської селищної ради з міні-футболу. Згідно із запропонованим регламентом змагань чемпіонат громади буде проходити в період з травня по листопад 2021 року. За підсумками 10 традиційних змагань, що проходитимуть за кубковою системою, будуть визначені місця учасників чемпіонату.

Фото без опису

Фото без опису

Першим із таких турів був турнір, присвячений Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, що проходив на футбольному майданчику зі штучним покриттям на селищному стадіоні. Незважаючи на дощову погоду, на турнір з’їхалось шість команд. Перед початком турніру учасників змагань привітав селищний голова Юрій Величко. За кубок громади в боротьбу вступили команди з Талалаївки «Берегиня», «Ветерани» та «Молодіжка» (вихованці Талалаївської ДЮСШ), а також ФК «Юрківці», ФК «Понори» та «Гефест» (Ромни). Згідно з проведеним жеребкуванням до групи «А» потрапили команди з Понір, «Ветерани» (Талалаївка) та «Молодіжка». До групи «Б» Роменський «Гефест», «Берегиня» (Талалаївка) та команда з Юрківців.

У першому турі ФК «Понори» у рівній грі поступилися команді «Ветеран» із рахунком 1:3, а команда «Гефест» перемогла ФК Юрківці з рахунком 4:1. У другому турі команда з Понір переграла «Молодіжку» 4:1 і практично забезпечила собі вихід до півфіналу. А от команда »Берегиня» у грі з Роменським «Гефестом» не змогла забити жодного гола, але й не дозволила зробити цього своїм суперникам. Це був єдиний безгольовий матч на турнірі. В заключному турі групового етапу команда «Ветерани» розгромила «Молодіжку» з рахунком 7:1, а «Берегиня» з таким же рахунком переграла ФК «Юрківці».

У першому півфіналі «Ветерани» несподівано розгромно перемогли технічну команду «Гефест» із Ромнів з рахунком 7:0. А от другий півфінал виявився дуже напруженим. На початку матчу після помилки захисників «Берегині» гол забив Владислав Дупа. Після цього гола понорівці стали грати на утримання результату і досить довго їм це вдавалося. Але за дві хвилини до кінця гри влучним пострілом рахунок у матчі зрівняв капітан «Берегині» Іван Меркулов. Фінальний свисток зафіксував нічию. Для виявлення переможця матчу довелося пробивати пенальті. Краще з цим компонентом гри справилися гравці команди з Талалаївки. Вирішальний гол забив воротар команди Євген Мартіян.

У матчі за третє місце команда «Гефест» впевнено перемогла ФК «Понори» з рахунком 2:0. У фіналі зустрілися дві найсильніші на цьому турнірі команди з Талалаївки «Берегиня» та «Ветерани». Рахунок у матчі відкрили «Ветерани». Гол забив Володимир Савенко. «Берегиня» більше володіла м’ячем, але надійна гра в захисті і чудова гра воротаря Павла Лазоренка не дозволяла їм зрівняти рахунок. Вдруге на цьому турнірі гравцям «Берегині» наприкінці матчу вдається зрівняти рахунок. Цього разу гол забив Максим Сенча. І знову переможця виявляли в серії післяматчевих пенальті. І знову кращими виявилися гравці «Берегині». А вирішальний гол записав на свій рахунок Віталій В’ялий.

Отож переможцем турніру відкриття сезону стала команда «Берегиня», яка отримала переможний кубок та медалі за перше місце. Другими фінішували гравці команди «Ветерани», а третіми були гості з м. Ромни «Гефест». Кращим воротарем турніру визнали Павла Лазоренка з команди «Ветерани», а кращим гравцем — Івана Меркулова з «Берегині». Список бомбардирів чемпіонату після першого туру очолили Ярослав Карпенко та Володимир Савенко, обидва гравці команди «Ветерани» На їхньому рахунку по 5 забитих голів. По 4 м’ячі мають гравці «Берегині» Іван Меркулов та Максим Сенча. По три голи мають у своєму активі Ілля Кунденко (ФК «Понори») та Тарас Кроковний («Ветерани»).
 

Наступний тур заплановано на кінець травня.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора