A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Всеукраїнське змагання Хештег-Марафон

Дата: 12.05.2021 15:00
Кількість переглядів: 536

Життя людини має дуже велику цінність. Аби її вберегти варто бути обережними та уважними, особливо на дорозі. 

Фото без опису

У ХХІ столітті  діти доволі часто стають учасниками, а то навіть й жертвами дорожньо-транспортних пригод. У більшості вони спричинені неуважністю саме маленьких пішоходів. Адже переходячи вулицю, діти розмовляють по мобільному телефону, юзають соціальні мережі або ж слухають у навушниках музику. Саме ці дії призводять до неуважності, контролювати ситуацію на дорозі діти вже не взмозі, і як наслідок аварія. Ба більше, її результат може бути фатальним.

 

З метою запобігання дорожньо-транспортих пригод за участі дітей Красноколядинський ЗЗСО та його талановита молодь вирішили взяти участь у Всеукраїнському змаганні Хештег-Марафон #SafetyChallenge!

 

Хештег-Марафон #SafetyChallenge –  це друге всеукраїнське змагання шкіл з безпеки дорожнього руху для дитячо-молодіжних команд — активістів з усієї України. Відбуватиметься запекла боротьба у IІІ етапи. 

 

Даний проєкт реалізується у рамках Національної програми з дорожньо-транспортного травматизму дітей та молоді  «Traffic Challenge».

 

У ході І етапу  Всеукраїнського змагання Хештег—Марафон #SafetyChallenge «Моя безпека на дорозі»,  команда №0205 працює над створенням посібника Правил дорожнього руху для учнів молодших класів під назвою "Учасники дорожнього руху ".

 

Команда висловлює велику подяку учням, батькам, педагогічному колективу за підтримку та допомогу, а також експертам, які долучилися до створення та перевірки посібника. Ними були: психолог – Н. М. Сокол, поліцейський з РПП СПД#1 ВП#1 Прилуцького ВП ГУНП в Чернігівській області старший сержант - С.А. Лук'яненко,  ДОП СПД#1 ВП#1 Прилуцького РВП ГУНП в Чернігівській області лейтенант поліції - Л.О. Яременко та інспектор сектору ювенальної превенції відділу превенції Прилуцького РВП, старший лейтенант поліції - І. Бабенко.

#SafetyChallenge #Love30 #0205


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора