A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

ДО ВІДОМА ЗЕМЛЕВЛАСНИКІВ ТА ЗЕМЛЕКОРИСТУВАЧІВ, ЯКІ ПРОВОДЯТЬ ГОСПОДАРСЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ НА ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ!

Дата: 26.05.2021 15:30
Кількість переглядів: 286

Згідно чинного законодавства з метою моніторингу якісного  стану ґрунтів у 2021 році проводиться планове агрохімічне обстеження земель сільськогосподарського призначення  на території Талалаївської селищної територіальної громади.

Чернігівська філія державної установи «Інститут охорони ґрунтів України» відповідно до Закону України «Про державний контроль за використанням та охороною земель» проводить планове агрохімічне обстеження земель сільськогосподарського призначення усіх форм власності, яке обов’язкове для всіх землевласників та землекористувачів.

Дані агрохімічного обстеження використовуються в процесі регулювання земельних відносин при: передачі у власність або наданні в користування, в тому числі в оренду, земельної ділянки; зміні власника земельної ділянки або землекористувача; проведенні грошової оцінки земель; визначенні розмірів плати за землю; здійсненні контролю за станом родючості ґрунтів тощо.

За результатами обстеження на кожне поле, земельну ділянку видається агрохімічний паспорт. Це єдиний юридичний документ, який відображає стан ґрунтів  і його зміну в часі та є основою для державного контролю за використанням земель.

Для проведення планового агрохімічного обстеження, отримання агрохімічного паспорта землевласникам та землекористувачам потрібно звернутись до Чернігівської філії ДУ «Держґрунтохорона» за адресою:

14020, м. Чернігів, вул. Малиновського,41.

Тел. (0462) 64-29-50; 64-29-72.

Е-mail: chernigiv_grunt@ukr.net

Сайт http://www.iogu.gov.ua/chernigivska/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора