A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Популяризація пробації відповідно до адвокаційної діяльності

Дата: 28.05.2021 12:20
Кількість переглядів: 522

Днями відбувся спеціальний інформаційний захід за організацією начальника Талалаївського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області Юлії Карпенко спільно з начальником Комунального підприємства «Талалаївське ВУЖКГ» Олександром Кобишем. Даний захід був запланований відповідно до визначеного набору інструментів, з яких уповноважені органи з питань пробації зформував  адвокаційний план для Талалаївської ОГ, з урахуванням регіональних особливостей громади і потреб пробації щодо розвитку мережі волонтерів пробації.

Фото без опису

Юлія Карпенко на початку заходу зазначила про важливість проведення подібних заходів відповідно до поставленої мети щодо ефективного співробітництва і розвитку волонтерської діяльності, пов’язаної з пробацією. «Адвокація, як метод і процес системного впливу на людей, які приймають рішення, та на громадську думку щодо проблемних питань, спрямована на мобілізацію громадських дій з метою справляння впливу для досягнення змін у суспільстві. Місцева громада повинна зрозуміти позитивний вплив пробації на економічний стан і безпеку громади, а також підтримати волонтерську діяльність, пов’язану з пробацією», - пояснила керівник районного сектору пробації.

Під час зустрічі керівники обговорювали шляхи популяризації пробації та волонтерства, залучення ресурсів та заохочення до волонтерства в пробації працівників комунального підприємства та місцевого населення в загальному.

Олександр Кобиш запевнив керівника Талалаївського РС пробації про продовження тісної співпраці і в подальшому та взаємної допомоги між їхніми організаціями.

 

Талалаївський районний сектор пробації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора