A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

До Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 01.06.2021 14:20
Кількість переглядів: 395

Щороку, в перший день літа відзначаємо Міжнародний день захисту дітей.   

 Фото без опису

Діти – наш найдорожчий скарб, це наша гордість, радість і наше майбутнє. Саме тому наш святий обов’язок зробити для них незабутнє свято. Світова спільнота закликає зупинити домашнє насильство над дітьми, проводить освітні компанії для дітей про те, куди вони можуть звернутися у разі обмеження їх прав, вчать суспільство враховувати потреби дитини.

Фото без опису

     У переддень цього свята начальник Талалаївського районного сектору пробації Юлія Карпенко разом із працівниками Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Талалаївської селищної ради» Олесею Шимченко, яка являється волонтером пробації та Тетяною Ліщенко відвідали сім’ї опікунів/піклувальників, які виховують дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Разом із привітанням начальник районного сектору пробації подарувала дітям солодощі. Працівниками  соціальної служби із дітьми додатково проведені бесіди щодо дотримання правил техніки безпеки на водоймах, оскільки розпочались літні канікули. В свою чергу, працівники Центру наголосили опікунам про організацію змістовного дозвілля для дітей.

Фото без опису

     1 червня 2021 по-справжньому дружня атмосфера, спільна ідея об’єднували майданчик для малювання біля районного Будинку культури. Юні художники знайомилися, висловлювали своє бачення та розуміння теми щасливого дитинства, їхня енергія і запал просто вирували. Та так, що не змогли втриматися і старші члени сімей та керівники служб – начальник Талалаївського районного сектору пробації Юлія Карпенко та відділу Талалаївського районного відділу «Талалаївське бюро правової допомоги» Яна Мудревська. Також долучилися фахівці Центру надання соціальних послуг Талалаївської селищної ради. Малювали всі – і дорослі, і малі. Молодість не залежить від віку,  ще раз неодноразово доводить наш приклад. А Веселун дарував усім учасникам святкового дійства морозиво і цукерки.

Фото без опису

     Крім цього, заохочувальні призи, концертну програму,  гарний настрій та можливість весело провести час разом із друзями та батьками отримали всі діти.

 

 

 Талалаївський районний сектор пробації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора