Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

«НАШЕ ЖИТТЯ В ВАШИХ РУКАХ»

Дата: 18.06.2021 15:00
Кількість переглядів: 383

під такою назвою відбулася концертна програма до Дня медичного працівника.

Фото без опису

«Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята — Дня медичного працівника, і дозвольте подякувати вам за щоденну виснажливу працю — невпинну боротьбу за  здоров’я та життя жителів нашої громади.

Немає професії жертовнішої та гуманнішої, ніж професія медика. Останні півтора року ви фактично перебуваєте на неоголошеній «ковідній» війні. Жертвуєте здоров’ям і навіть життям. Віддаєте всі сили заради порятунку пацієнтів. Низькиий вам за це уклін.

Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. А тому професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшанованіших. Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта, гуманність благородність і професіоналізм. Ви даруєте людям найдорожче — здоров’я, віру та надію

Незважаючи на проблеми, які в останні роки намагається подолати система охорони здоров’я в Україні, ви як істинні професіонали, як мовчазні ангели-охоронці завжди готові прийти на допомогу хворому, виявляючи відданість своїй справі, часто наражаючись на професійні небезпеки і навіть ризикуючи власним життям.

У ваших руках — складна і відповідальна справа. Сподіваємося, що ви й надалі з високою відповідальністю та сумлінням виконуватимете поставлені перед вами завдання, а  ваші зусилля винагороджуватимуться повагою і вдячністю жителів громади. Низький уклін вам за вашу невтомну працю та щире і відкрите серце. Завдяки вашій турботі та професійній майстерності у людини з’являється віра та надія на одужання, і це — найголовніше.

Сердечно бажаємо вам та вашим родинам здоров’я, щастя, добра і благополуччя, невичерпної енергії та нових професійних здобутків. Нехай благословенними будуть ваші дороги, радують друзі, колеги, надихають нові справи, зігріває родинне тепло.

    З святом, дорогі медичні працівники!», - наголосив Юрій Євгенович у своєму виступі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Подяку голови Чернігівської обласної державної адміністрації, за сумлінну працю, високий професіоналізм, надання населенню кваліфікованої медичної допомоги та з нагоди Дня медичного працівника оголошено:

  • ІВАНЬКО Вірі Якимівні – завідувачу фельдшерського пункту с. Петьків, сестрі медичній КНП «Талалаївський центр первинної медико-санітарної допомоги» Талалаївської селищної ради.

 

Подяку Чернігівської обласної ради, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток сфери охорони здоров’я та з нагоди Дня медичного працівника оголошено:

  • ВАСЬКО Тетяні Павлівні – завідувачу ФП с.Чернецьке.

 

Почесною грамотою Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, за багаторічну сумлінну працю в системі охорони здоров’я, високий професіоналізм, відданість справі, досягнуті успіхи в роботі та з нагоди Дня медичного працівника нагороджено:

  • ЧЕРГИНЕЦЬ Аллу Іванівну – керівника Талалаївської підстанції

екстернної швидкої медичної допомоги - старшого фельдшера відділення.

 

Грамотою Прилуцької районної ради, за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу розвитку охорони здоров’я та з нагоди професійного свята Дня медичного працівника нагороджено:

  • КОБЗИСТОГО Олега Анатолійовича – фельдшера з медицини

невідкладних станів виїзної бригади Талалаївської підстанції Прилуцької станції екстреної (швидкої) медичної допомоги комунального некомерційного підприємства «Обласний центр екстрено медичної допомоги та медицини катастроф»;

  • КОВАЛЬОВУ Поліну Петрівну – лікаря-онколога комунального

некомерційного підприємства «Талалаївська центральна лікарня Талалаївської селищної ради»;

 

  • ПІЛЬГУНА Сергія Миколайовича – лікаря загальної практики

сімейний лікар Талалаївської амбулаторії загальної практики сімейної медицини комунального підприємства «Талалаївський центр первинної медико-санітарної допомоги».

 

Почесною грамотою Талалаївської селищної ради нагороджено:

  • ЧЕРГИНЕЦЬ Аллу Іванівну – керівника Талалаївської підстанції

екстреної швидкої медичної допомоги - старшого фельдшера за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку охорони здоров’я, вдосконалення медичного обслуговування населення та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника!

  • МАКСИМОВИЧ Наталію Юріївну – завідувача ФАП с. Красний

Колядин за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку охорони здоров’я, вдосконалення медичного обслуговування населення та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника!

  • ЛИТВИНЕНКО Антоніну Василівну – завідувача ФП с. Українське

за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку охорони здоров’я, вдосконалення медичного обслуговування населення та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника!

  • ГРАБОВУ Ольгу Віталіївну – сестру – медичну

отоларингологічного кабінету поліклінічного відділення КНП «Талалаївська центральна лікарня» за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку охорони здоров’я та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника!

  • ІВАНЕНКО Юлію Олексіївну – головну медичну сеструКНП

«Талалаївська центральна лікарня» за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку охорони здоров’я та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника!

Подяка Талалаївської селищної ради оголошена:

  • ЖУРБІ Ларисі Петрівні– завідувачу ФП с. Новоселівка,

за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку охорони здоров’я, вдосконалення медичного обслуговування населення та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Працівники будинку культури подарували прекрасні номери на відповідну тематику.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора