A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Дипломи, медалі, кубки і неймовірні емоції…

Дата: 24.06.2021 13:00
Кількість переглядів: 545

Перший місяць канікул виявився справді спекотним для вихованців ЦДЮТ.

Фото без опису

    6 червня старша група хореографічного колективу «Імпульс» (керівник Ліна Ткаченко) взяв участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі хореографічного та вокального мистецтва «Україна збирає друзів» в м. Харкові.  91 хореографічна постановка, запекла конкуренція після року карантинних обмежень, неймовірні хвилювання…В результаті, колектив виборов ІІ місце з танцем «Поліська полька» в номінації «Народна хореографія» і ІІ місце – з танцем «Крила»  у номінації «Вільна хореографічна постановка». Приємним бонусом стало відвідування парку ім. Горького.

Фото без опису

    12 червня вихованці вокального гуртка та учасники колективу «Творці веселого настрою»  (керівник Лариса Сердюк)  за підтримки учасників хореографічного колективу «Імпульс» (керівник  Ліна Ткаченко) взяли участь у гала-концерті і нагородженні учасників Всеукраїнського багатожанрового фестивалю-конкурсу дитячої, юнацької і молодіжної творчості «Дніпровська феєрія талантів» (м. Київ).  Хотілося б зазначити, що конкурс проходив у травні дистанційно і повністю безкоштовно, об’єднавши учасників з усієї України.

Фото без опису

   Солістка ЦДЮТ Валерія Стеценко отримала диплом ІІ ступеня , вокальна група ЦДЮТ «Співаночка» - диплом ІІ ступеня. І справжнім сюрпризом стало Гран-прі  за інсценізацію листа Лесі Українки до Сергія Мержинського «Твої листи пахнуть зов ялими трояндами…» . Нагороду з теплими і щирими словами вручила актриса і режисер Ксенія Ковалева.

Фото без опису

  13 червня середня група хореографічного колективу «Імпульс» (керівник Ліна ткаченко) взяла участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості «Зірковий шанс»  (м. Суми) . Це був дебют дітей у конкурсах. І він виявився просто чудовим – І місце виборов надзвичайно позитивний танок «Чунга-чанга».

Фото без опису

   Вітаємо дітей та їх керівників  із перемогами у творчих конкурсах. Бажаємо подальших творчих звершень.

Фото без опису

   Хочеться висловити слова вдячності батькам, які не шкодують своїх сил, часу і коштів для організації  і участі дітей у конкурсах.

Фото без опису

  Висловлюємо подяку селищному голові Юрію Величку за допомогу у поїздці на конкурс у м. Київ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора