A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

ЗМАГАЮТЬСЯ ЮНІ ВОЛЕЙБОЛІСТКИ

Дата: 29.06.2021 14:00
Кількість переглядів: 684

24 червня в селі Тростянець проводився відкритий кубок Парафіївської громади з волейболу серед дівчат 2006 року народження і молодші, участь в якій брала і команда Талалаївської ДЮСШ, сформована на базі учениць Липівського ЗЗСО та Красноколядинського ЗЗСО (тренер команди Микола Лихо).

Фото без опису

За почесний трофей змагалося шість команд: з Тростянця, Ічні, Варви, Бахмача, Прилук і наші волейболістки. Для наших дівчат це був перший турнір такого рангу. На першому етапі команди були розбиті на дві групи. Нам довелося грати у групі з командою з Варви та господарями турніру. Незважаючи на дебют, наші дівчата продемонструвала якісну гру. І хоч поступилися у групі обом суперникам, але сподобалися своєю грою. Вміло подавали м’яча, приймали, розігрували комбінації. На мою думку, в цих іграх лише відсутність досвіду не дозволила переграти своїх суперників. А в матчі за п’яте місце досить впевнено переграли дівчат з Ічні — у двох партіях.

Фото без опису

Переможцем турніру стала команда з Бахмача, яка у фіналі перемогла господарів турніру. Нашу команду на цих змаганнях представляли Дар’я Лихо, Єлизавета Руленко, Мирослава Шевченко, Богдана Калин, Ірина Огій, Ірина Кононіченко з Липового, Діана Гарячка, Євгенія Кунденко з Красного Колядина та Дар’я Салогуб з Плугатаря. Переконаний що ця команда має хороші перспективи на майбутні перемоги.

Фото без опису

 

Сергій МИХНО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора