A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

«Гордість Прилуччини - 2021»

Дата: 12.07.2021 14:00
Кількість переглядів: 482

9 липня відбулася зустріч керівництва Прилуцького району з обдарованою молоддю Прилуччини та вручення премії «Гордість Прилуччини - 2021», де вітали обдарованих та талановитих дітей Прилуччини, які стали переможцями Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, інтелектуальних та творчих конкурсів, спортивних змагань. Зустріч з обдарованою молоддю Прилуччини відбулася за ініціативи голови Прилуцької районної ради Олега Дмитренка.

Фото без опису

Урочистості проходили в селі Сокиринці на території Сокиринського архітектурно-паркового комплексу. Обдарованим дітям були вручені дипломи, нагороди «Гордість Прилуччини 2021», грошові премії та квіти.

Талалаївську громаду представляли:

Фото без опису

- Савченко Руслана, учениця 9-А класу Талалаївського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, неодноразовий переможець ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з математики та фізики, учасниця ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики.

- Мовчан Ростислав, учень 8-А класу Талалаївського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, переможець в особистому заліку в молодшій віковій групі Відкритого кубку з пішохідного туризму Чернігівської області «Адреналін 2019-2020», призер Відкритої першості з пішохідного туризму Чернігівської області 2021 року в особистому заліку в середній віковій групі.

- Галаган Світлана, учениця 9-Б класу Талалаївського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, учасниця хореографічного колективу «Імпульс», драматичного колективу «Творці веселого настрою», гуртка «Художня вишивка» та солістка вокальної групи «Співаночка» Талалаївського Центру дитячої та юнацької творчості Талалаївської селищної ради, багаторазовий переможець різних мистецьких конкурсів (переможець хореографічного конкурсу «Україна збирає друзів» (м.Харків, червень 2021 року), вокального конкурсу «Дніпровська феєрія талантів» (м.Київ, червень 2021 року), обласного етапу всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція» в номінації «Картина» (грудень 2020 року).

Фото без опису

Голова районної ради Олег Дмитренко висловив слова вдячності переможцям, батькам та вчителям за те, що своєю наполегливою працею й досягнутими значними результатами прославляють район. Олег Миколайович запевнив, що він завжди буде підтримувати ініціативи, спрямовані на розвиток інтелектуалу та творчості підростаючого покоління.

Фото без опису

Фото без опису

Нагородження інтелектуальної еліти відбулося за участі керівництва Прилуцького району, поважних гостей, батьків дітей-переможців, учителів шкіл району та друзів, які прийшли розділити радість з обдарованою молоддю.

Фото без опису

Гучними оплесками батьки, однокласники, друзі та поважні гості вітали переможців та призерів олімпіад. Діти з гордістю виходили на «червону доріжку», а присутні не переставали віншувати інтелектуалів рідного краю.

Фото без опису

Фото без опису

Сподіваємося, що наступного року таких переможців буде ще більше, а такі свята спонукатимуть їх і далі вчитись та працювати. (Із сайту Прилуцької районної ради).

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора