A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

ПЕРЕМОГЛИ НА ОБЛАСНИХ – ЗМАГАЮТЬСЯ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИХ

Дата: 13.07.2021 13:00
Кількість переглядів: 352

У ці липневі дні наші юні земляки — середня вікова група «Братство імені Івана Сірка» Талалаївського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів беруть участь у III (Всеукраїнському) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), який проходить у Кропивницькому. Всі небайдужі стежать за ходом змагань, адже це вперше наші учні змагаються на такому рівні — і достойно! Детально про Всеукраїнські змагання і участь у них наших юних земляків матимемо змогу розповісти після змагань. А нині — про шлях до них.

Нагадаємо, що Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») є системною формою національно-патріотичного виховання дітей та молоді і проводиться з метою виховання громадян-патріотів, захисників державної незалежності та територіальної цілісності України. Цьогоріч II (обласний) етап конкурсу відбувався в онлайн-режимі з 18 по 25 травня. Як же було приємно, що старання, велика підготовча робота були належно оцінені суворим журі. І як результат — «Братство імені Івана Сірка» (середня вікова група) Талалаївського ЗЗСО I-III ступенів (керівник рою Максим Пархоменко, педагог-виховник Олег Чуба), визнано переможцями II (обласного) етапу гри та нагороджено дипломами Управління освіти і науки облдержадміністрації.

 

За вагомий внесок у справу військово-патріотичного виховання підростаючого покоління та підготовку переможців і призерів II (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») Почесною грамотою комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» нагороджено Максима Вікторовича ПАРХОМЕНКА — соціального педагога, керівника гуртка «Джура» Талалаївського ЗЗСО.

 

Звичайно, що ця перемога — не тільки радість, а й необхідність багато-багато працювати. І у керівників, і у дітей перший місяць канікул минув у наполегливій праці. Як і в обласному етапі, їм треба було підготуватися до участі в п’яти конкурсах — впоряд, відун, туристично-спортивний, рятівник та ватра. Переваги всеукраїнського етапу цього конкурсу в тім, що відбувається він по-справжньому — не дистанційно. Отож, наші юні земляки та їхні вчителі мають чудову змогу і свої здібності показати, і новому навчитися, і друзів завести. Як все це відбувалося, сподіваємося, вони розкажуть, повернувшись додому.

Кор. «ТХ».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора