A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

КУБОК БАХМАЦЬКОЇ ОТГ У ПЛУГАТАРЦІВ

Дата: 23.07.2021 08:00
Кількість переглядів: 300

17 липня дві команди баскетболістів з Плугатаря — вихованці тренера Володимира Чепеля взяли участь у відкритому кубку Бахмацької ОТГ із баскетболу 3×3 (стрітбол). У турнірі взяло участь шість команд: чотири бахмацьких і дві плугатарських. Одна команда складалася переважно з недавніх випускників Плугатарської школи баскетболу, а інша — з теперішніх учнів школи.

Команда, у складі якої досвідченіші баскетболісти Плугатаря, під час турніру не програла жодного матчу, але жоден поєдинок не став легкою прогулянкою. Про характер гри свідчать рахунки матчів — 9:7, 4:2, 7:4 і т.?д. Молодші за віком плугатарці не змогли виграти на турнірі жодного матчу, але вони набрались неоціненного досвіду і їхні перемоги, я впевнений, ще попереду.

А команда — переможець відкритого кубка Бахмацької ОТГ зі стрітболу виступала в такому складі: Андрій Садовий, Денис Прохорович, Ілля Кунденко і Яна Чепель. Команда наших баскетболістів дякує Талалаївській селищній раді і особисто Юрію Величку за підтримку в організації поїздки на цей турнір.

Сергій МИХНО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора