A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

ПАМ’ЯТІ ЮРІЯ КОВАЛЬОВА

Дата: 20.07.2021 09:00
Кількість переглядів: 293

Відбувся черговий змагальний день чемпіонату громади з футболу — на штучному газоні селищного стадіону футбольні команди змагалися за перемогу у футбольному турнірі, присвяченому пам’яті колишнього директора Болотницької школи Юрія Ковальова. У турнірі брали участь три ветеранські команди: з Болотниці, Талалаївки і Дмитрівки і три молодіжні команди — лідери першості громади з футболу — «Берегиня», «Ветерани-Совхоз» та ФК «Понори».

У турнірі ветеранських команд перемогу святкували ветерани Болотниці, які впевнено перемоги футболістів з Дмитрівки та здолали з рахунком 3:2 команду з Талалаївки. Другими фінішували селищні футболісти, які переграли дмитрівців із рахунком 2:0. Гравець ветеранської команди з Болотниці Олег Михайлюк був визнаний кращим футболістом турніру, а воротар Олександр Дзюбан кращим воротарем.

У турнірі молодіжних команд усі матчі пройшли в рівній та безкомпромісній боротьбі. Цього разу першими стали футболісти талалаївської «Берегині», які перемогли ФК «Понори» з мінімальним рахунком 1:0. Також із мінімальною перевагою в один м’яч «Берегиня» перемогла команду «Ветерани-Совхоз». Рахунок цієї зустрічі 2:1. А понорівці цього разу задовольнилися третім місцем поступившись команді «Ветерани-Совхоз» із рахунком 0:2. Отож, після цього турніру в «Берегині» та «Ветеранів» по 46 очок. За рахунок кращих показників в особистих зустрічах лідирує «Берегиня», на третьому місці — ФК «Понори», в якого 30 очок. Серед бомбардирів лідирує Ярослав Карпенко з команди «Ветерани-Совхоз». На його рахунку 15 забитих м’ячів. У спину йому дихає гравець команди «Берегиня» Максим Сенча із 14 голами. У Володимира Сусіда з ФК «Понори» 12 результативних ударів. В Анатолія Білецького, який виступає за «Ветерани-Совхоз», 11 влучних голів.

На завершення заступник селищного голови Богуслав Борсук подякував учасникам турніру за вшанування пам’яті Юрія Ковальова і вручив гравцям пам’ятні медалі та кубки переможців турніру.


 

Сергій МИХНО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора