Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

ПАМ’ЯТІ ЮРІЯ КОВАЛЬОВА

Дата: 20.07.2021 09:00
Кількість переглядів: 305

Відбувся черговий змагальний день чемпіонату громади з футболу — на штучному газоні селищного стадіону футбольні команди змагалися за перемогу у футбольному турнірі, присвяченому пам’яті колишнього директора Болотницької школи Юрія Ковальова. У турнірі брали участь три ветеранські команди: з Болотниці, Талалаївки і Дмитрівки і три молодіжні команди — лідери першості громади з футболу — «Берегиня», «Ветерани-Совхоз» та ФК «Понори».

Фото без опису

Фото без опису

У турнірі ветеранських команд перемогу святкували ветерани Болотниці, які впевнено перемоги футболістів з Дмитрівки та здолали з рахунком 3:2 команду з Талалаївки. Другими фінішували селищні футболісти, які переграли дмитрівців із рахунком 2:0. Гравець ветеранської команди з Болотниці Олег Михайлюк був визнаний кращим футболістом турніру, а воротар Олександр Дзюбан кращим воротарем.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

У турнірі молодіжних команд усі матчі пройшли в рівній та безкомпромісній боротьбі. Цього разу першими стали футболісти талалаївської «Берегині», які перемогли ФК «Понори» з мінімальним рахунком 1:0. Також із мінімальною перевагою в один м’яч «Берегиня» перемогла команду «Ветерани-Совхоз». Рахунок цієї зустрічі 2:1. А понорівці цього разу задовольнилися третім місцем поступившись команді «Ветерани-Совхоз» із рахунком 0:2. Отож, після цього турніру в «Берегині» та «Ветеранів» по 46 очок. За рахунок кращих показників в особистих зустрічах лідирує «Берегиня», на третьому місці — ФК «Понори», в якого 30 очок. Серед бомбардирів лідирує Ярослав Карпенко з команди «Ветерани-Совхоз». На його рахунку 15 забитих м’ячів. У спину йому дихає гравець команди «Берегиня» Максим Сенча із 14 голами. У Володимира Сусіда з ФК «Понори» 12 результативних ударів. В Анатолія Білецького, який виступає за «Ветерани-Совхоз», 11 влучних голів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

На завершення заступник селищного голови Богуслав Борсук подякував учасникам турніру за вшанування пам’яті Юрія Ковальова і вручив гравцям пам’ятні медалі та кубки переможців турніру.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


 

Сергій МИХНО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора