A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Сьогодні Володимиру Кунденку виповнився б 41 рік. Прожив він всього 34… Саме у цьому віці він віддав життя за нашу цілісну та незалежну Україну

Дата: 26.07.2021 14:00
Кількість переглядів: 297

Володимир Іванович був справжнім патріотом своєї Країни і не лишився під теплою ковдрою, а пішов боронити нашу Україну від ворога у найскладніший період війни у березні 2014-го.

Фото без опису

У день народження Героя його пам’ять вшанували на місці поховання. Керівники громади разом із дружиною Володимира, учасники бойових дій на сході України поклали квіти до могили героя. Скорботною хвилиною мовчання вшанували пам’ять земляка.

Фото без опису

Фото без опису

Довідково

Народився 26 липня 1980 року у селі Красний Колядин Талалаївського району Чернігівської області.

У 2002 році закінчив Бобровицький сільськогосподарський технікум. Працював головним зоотехніком в агрофірмі «Обрій LTD» у селі Харкове Талалаївського району.

Призваний 22 березня 2014 року до лав Збройних Сил України. Сержант військової частини А 1815 (селище Гончарівське Чернігівського району).

Загинув 4 жовтня 2014 року у ході боїв за аеропорт міста Донецька.

Похований 31 жовтня 2014 року у селі Харкове Талалаївського району Чернігівської області.

Указом Президента України № 270 від 15 травня 2015 року «За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно), нагрудним знаком Всеукраїнської спілки учасників бойових дій в АТО «Побратими України» – «За оборону Донецького аеропорту».

У пам’ять про Володимира Кунденка в березні 2015 року на будівлі Красноколядинської загальноосвітньої школи встановлена меморіальна дошка. 14 лютого на території військової частини смт Гончарівська Чернігівської обл. на Алеї слави встановлено пам’ятник загиблому в бою за Донецький аеропорт В. І. Кунденку та його екіпажу.

Вічна пам'ять герою.

Слава Україні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора