A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

ТУРНІР ПАМ’ЯТІ ЯРОСЛАВА МЕРКУЛОВА

Дата: 27.07.2021 08:00
Кількість переглядів: 366

24 липня в рамках чемпіонату громади з футболу був проведений традиційний турнір, присвячений пам’яті Ярослава Меркулова – юнака із Талалаївки, який обожнював футбол. Загинув він через кілька днів після шкільного випускного…

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

На штучному газоні селищного стадіону три команди «Берегиня», ФК «Понори» та «Ветеран-Совхоз» змагалися за почесний трофей та продовжували змагатися за лідерство в чемпіонаті.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Перший матч відбувся між командами «Ветерани-Совхоз» та «Берегинею». Традиційно матч між цими суперниками проходив у рівній боротьбі. Перший тайм закінчився безрезультатно 0:0. На 5 хвилині другого тайму Володимир Савенко прицільним дальнім ударом виводить команду «Ветерани-Совхоз» вперед. Але буквально через дві хвилини капітан «Берегині» Іван Меркулов зрівнює рахунок. А ще через дві хвилини красиву комбінацію не менш ефектно завершує голом кращий бомбардир «Берегині» Максим Сенча. Останні п’ять хвилин матчу проходили в обопільних атаках, де свою майстерність довелося демонструвати воротарям команд Євгену Мартіяну та Павлу Лазоренку. І свої функції вони виконали на відмінно. Фінальний свисток зафіксував остаточний рахунок гри 2:1 на користь «Берегині».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

У наступному матчі «Берегиня» екзаменувала молоду, амбіційну команду ФК «Понори». На 7 хвилині першого тайму Максим Сенча відкриває рахунок матчу, а в кінці тайму Владислав Ситник забиває другий м’яч у ворота понорівців. Другий тайм матчу не змінив загальний рахунок і матч закінчився перемогою «Берегині», яка достроково зайняла перше місце на турнірі.

Фото без опису

Фото без опису

У заключному матчі за друге місце боротьбу вели ФК «Понори» та «Ветерани-Совхоз». Цей матч виявився надзвичайно видовищним, з великою кількістю забитих м’ячів. Гравці обох команд демонстрували блискучу індивідуальну техніку, чим неодноразово зривали оплески глядачів. Але гравець команди «Ветерани-Совхоз» Анатолій Білецький цього дня спіймав кураж і не залишив понорівцям жодних шансів на перемогу. В його активі у цьому матчі 7 забитих м’ячів. Загальний рахунок матчу 10:3 на користь «Ветеранів».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Після цього турніру одноосібно на першому місці в чемпіонаті громади команда «Берегиня». В їх активі 56 очок. На два менше у команди «Ветеран-Совхоз». У ФК «Понори» — 36 очок. У спорі бомбардирів на перше місце вийшов Анатолій Білецький. Його снайперський рахунок став 18 голів. Друге місце зайняв Максим Сенча, в його доробку 16 голів, і на третьому місці Ярослав Карпенко з 15 голами.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Сергій МИХНО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора