A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Взаємодія з партнерською організацією

Дата: 02.08.2021 08:20
Кількість переглядів: 293

Як відомо, метою пробації є забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень.

Фото без опису

Адаптаційний центр «Спасіння-Талалаївка» тривалий час тісно співпрацює з Талалаївським районним сектором пробації в питанні виправлення засуджених, тому пастор Центру Сергій Лебідь запросив працівників сектору пробації взяти участь у масовому заході за участю старшого просвітера Центру Євгенія Хітяєва, який пройшов шлях від наркозалежного до старшого просвітера та має звання Майстра спорту України. Останній власним прикладом доводить, що, маючи величезне бажання та підтримку, можна виправити помилки минулого, почати вести законослухняний та здоровий спосіб життя.

Фото без опису

Програма заходу була націлена на позитивні зміни у побуті членів громади, любов до життя та ближнього. Учасники акції поширювали серед місцевого населення повітряні кульки з релігійними написами, газети, а запальні дівчата пропонували до уваги психологічний тренінг, націлений на позбавлення від негативних думок та переживань. 

Фото без опису

Також до дійства залучилися волонтер пробації Олеся Шимченко та начальник Талалаївського районного відділу «Талалаївське бюро правової допомоги» Яна Мудревська.

Фото без опису

Фото без опису

По закінченні заходу організатори, учасники та гості акції взаємно подякували за цікавий захід, активну громадську позицію та небайдужість до проблем сьогодення.

Фото без опису

 

 Талалаївський районний сектор пробації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора