A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Анна Коваленко: Час об’єднати зусилля, щоб захиститися від COVID-19

Дата: 22.07.2021 08:30
Кількість переглядів: 225

Голова облдержадміністрації Анна Коваленко під час сьогоднішнього брифінгу закликала усіх, хто ще не вакцинувався від коронавірусу, оперативно це зробити. На сьогодні в області для цього створені всі умови.

— У Чернігівській області станом на 20 липня працювали 17 центрів вакцинації, а відсьогодні центри вакцинації працюють у 22 населених пунктах (центрах колишніх районів). Сім днів на тиждень, — зазначила голова ОДА.

Анна Коваленко нагадала також, що вся інформація про вакцинацію зібрана на сайті vaccination.covid19.gov.ua . Тут можна знайти адреси місць вакцинації, контактні телефони, поради. Так само актуальну інформацію можна отримати у контакт-центрі з питань вакцинації за номером 0 800 60 20 19.

Запис у чергу на вакцинацію через сайт чи мобільний додаток “Дія” перестає працювати, адже доступ до вакцинації відкритий для всіх.

— Завдяки спільній роботі територіальних громад та Чернігівської ОДА область постійно нарощує темпи вакцинації та робить щеплення доступним для кожного жителя області, — наголосила голова облдержадміністрації.

Станом на 21 липня 115 659 жителів області отримали безпечні й ефективні щеплення від COVID-19, з них 38 519 — завершили вакцинацію (отримали дві дози), 77140 — отримали першу дозу.

На сьогодні область має достатню кількість препаратів, щоб забезпечити вакцинацію всіх охочих.

 

— Якщо ви вже щепились, ваша допомога необхідна, щоб захистити інших від COVID-19. Допоможіть людям, про яких ви піклуєтеся, знайти найближчий до них пункт вакцинації та записатись на щеплення. Час об’єднати зусилля, щоб захистити всіх від COVID-19, — закликала голова ОДА.

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора