A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Заходи до Дня прапора

Дата: 23.08.2021 11:00
Кількість переглядів: 322

Сьогодні, 23 серпня, у День прапора України відбулися урочисті заходи біля приміщення селищної ради.

Фото без опису

«Щиро вітаю всіх з Днем Державного Прапора України! Сьогодні ми вшановуємо символ свободи, незалежності, слави і відродження України. Під рідним знаменом наш народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність та самостійність.

Українські державні символи є уособленням нашої величної історії, духовними та матеріальними носіями народних традицій, предметом національної гордості та знаком єднання українців усього світу.

З любов’ю до України, з повагою до минулого нашого народу, ми шануємо символ вільної, демократичної України, сильної й незалежної держави – синьо-жовтий стяг.

Цього святкового дня бажаю кожному з вас благополуччя і добробуту в родинах, мудрості, взаєморозуміння, добра і мирного неба. Спільними зусиллями – збережемо, розбудуємо та уславимо нашу Велику Єдину Україну!» - наголосив у своєму виступі селищний голова Юрій Величко.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Участь у заходах взяли селищний голова Юрій Величко, заступник селищного голови Микола Сердюк, працівники селищної ради, переможці обласної Всеукраїнської дитячо-юнацького військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») «Братство імені Івана Сірка», сини загиблого учасника АТО Володимира Кунденка Владислав та В’ячеслав, громадськість.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора