Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

НАСТІЛЬНИЙ ТЕНІС У ПЛУГАТАРІ

Дата: 25.08.2021 15:20
Кількість переглядів: 410

15 серпня в рамках першої літньої спартакіади жителів нашої громади у селі Плугатар були проведені змагання з настільного тенісу серед чоловіків та серед жінок. Учасників спортивного свята привітав заступник голови Талалаївської селищної ради Богуслав Борсук.

Фото без опису

У турнірі взяли участь представники сімох старостинських округів. За перемогу серед чоловіків змагалося сім учасників, серед жінок — шість. Змагання проходили по коловій системі. Серед чоловіків беззаперечним лідером виявився представник Березівки Владислав Донець, який виграв усі свої матчі. А от за друге і третє місця до останнього матчу не можна було визначити зайняті місця. Аж три учасники набрали в підсумку по 8 очок, здобувши по чотири перемоги та програвши по два матчі. В результаті за додатковими показниками друге місце виборов староста Українського старостинського округу Віталій Мигловець, а третім став представник з Чернецького Олександр Негр. І лише четверте місце у представника Старої Талалаївки Дмитра Козла. П’яте місце у наймолодшого учасника змагань Костянтина Абовяна, що захищав інтереси Понірського старостинського округу.

 

Серед жінок переможцем стала представниця Чернецького Анюта Наринович, яка здобула три перемоги і двічі програла. Такі ж самі показники були у Єлизавети Гавриленко з Березівки, але в очній дуелі кращою була тенісистка з Чернецького. Третє місце завоювала Дар’я Страшко з Українського.

 

Переможці змагань були нагороджені пам’ятними медалями, кубками та грамотами Талалаївської селищної ради. Хотів би висловити подяку старостам Українського, Березівського, Рябухівського, Чернецького, Староталалаївського старостинських округів, які сприяють розвитку спорту у своїх населених пунктах.

 

Сергій МИХНО.

На фото: учасники турніру — староста Українського округу Віталій МИГЛОВЕЦЬ із Дариною СТРАШКО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора