A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

До свята 30-річчя Незалежності України

Дата: 20.08.2021 10:20
Кількість переглядів: 372

     24 серпня Україна відзначає найбільше державне свято – 30-річчя Незалежності. Воно встановлене на честь виняткової історичної події – ухвалення у 1991 році Верховною Радою Української РСР абсолютною більшістю голосів Акта проголошення незалежності України. Цей документ увінчав прагнення Українського народу мати власну суверенну державу і самостійно визначати свою долю.

Фото без опису

      Напередодні визначної дати, начальник Прилуцького районного сектору №  4 філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області Юлія Карпенко та старший інспектор цього ж сектору капітан внутрішньої служби Тетяна Роєнко, на запрошення головного спеціаліста відділу «Талалаївське бюро правової допомоги» Аліни Кошки, відвідали семінар на тему: "Конституційні права і свободи людини і громадянина", який проходив на базі Талалаївського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) у Прилуцькому районі Чернігівської області. Даний семінар проводився з нагоди святкування Дня Державного Прапора України та з нагоди 30-ї річниці Незалежності України. Також були присутні працівники Талалаївського відділу ДРАЦС, Талалаївського краєзнавчого музею, ГУ ПФУ в Чернігівській області, головний спеціаліст Талалаївського відділу соціальної підтримки громадян УСЗН Прилуцької РДА та КУ «Центр надання соціальних послуг Талалаївської селищної ради».

      Під час семінару окрему увагу було приділено основним конституційним правам людини та громадянина та іншим основним положенням основного законодавчого акту.

      На завершення заходи присутні подякували головному спеціалісту відділу «Талалаївське бюро правової допомоги» за запрошення на цікавий захід та отримали інформаційні буклети із зазначенням контактних телефонів та адресою розміщення бюро правової опомоги.

 

Прилуцький районний сектор пробації №4


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора