A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Здійснення адвокаційної кампанії з активістами громади

Дата: 28.08.2021 10:00
Кількість переглядів: 355

     Метою покарання за кримінальним законодавством є виправлення і перевиховання засуджених, запобігання вчиненню нових злочинів як засудженими, так і іншими особами. Виправлення засуджених, як мета покарання, відіграє інтегруючу роль у системі усіх цілей покарання, оскільки є запорукою їхньої ресоціалізації, а відтак, найбільшої ефективності покарання.Частина третя статті 6 Кримінально-виконавчого кодексу України визначає громадський вплив одним із основних засобів виправлення і ресоціалізації засуджених поряд із такими класичними засобами, як встановлений порядок виконання та відбування покарання (режим), пробація, суспільно корисна праця, соціально-виховна робота, загальноосвітнє й професійно-технічне навчання.

      Прилуцький районний сектор пробації № 4 сприяє залученню всіх можливих ресурсів для виправлення клієнтів пробації, зокрема, за допомогою активної громадськості нашої територіальної громади. Так, 28 серпня 2021 р. було проведено зустріч з Тетяною Бурденко – активісткою Талалаївської громади. Під час зустрічі начальник сектору Юлія Карпенко ознайомила пані Тетяну із нововведеннями чинного законодавства в сфері виконання кримінальних покарань, не пов’язаних з позбавленням волі. Також було обговорено різні аспекти волонтерства пробації, проблемні питання, які виникають під час залучення ресурсів громади з метою виправлення та ресоціалізаці сіб’єктів пробації та шляхи їх вирішення.

      Тетяна Бурденко подякувала за запрошення, а також наголосила, що під час зустрічі відкрила багато нового та намагатиметься сприяти органу пробації у реалізації мети  та завдань  пробації. У свою чергу, начальник Прилуцького районного сектору пробації №4 висловила вдячність Тетяні Буденко за активну громадську позицію та небайдужість до проблем громади.

 

Прилуцький районний сектор пробації № 4


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора