A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Шановна Талалаївська підприємницька громадо! Шановні суб'єкти господарювання, підприємці!

Дата: 05.09.2021 08:00
Кількість переглядів: 217

Тепло і сердечно вітаю вас з професійним святом!

Займатися власною справою, розвиватися, ініціювати нові проєкти, ризикувати – це дійсно велика праця, що заслуговує поваги і підтримки. Підприємці вносять істотний внесок як у підвищення якості життя громадян, так і в розвиток економіки країни.

 

Тому у цей день ми віддаємо належне праці людей, які з великим завзяттям і наполегливістю, з власної ініціативи і з справжнім ентузіазмом освоюють економічний простір, проявляють себе в різних сферах нашого життя.

 

Майбутнє нашого краю нерозривно пов’язано з вашою роботою. Ви – підприємці, вносите значний внесок у поповнення бюджету, створюєте робочі місця, забезпечуєте жителів необхідними товарами і послугами, берете участь в благодійних акціях.

 

На вас покладаються великі надії. І ваша активна, зацікавлена позиція, прагнення об’єднувати зусилля для створення нового – найкраща запорука успіху.

 

Шановні підприємці!

Щиро бажаю вам впевненості в собі, вдалих угод, надійних партнерів, невичерпної наснаги у праці, а також подальших успіхів у підприємницькій діяльності на благо і добробут нашої Талалаївської селищної територіальної громади і незалежної України.

Нехай кожна започаткована справа буде вдалою і успішною, а бізнес стабільним і процвітаючим!

 

Миру, щастя, добра та достатку вам і вашим родинам! 

 

З повагою

селищний голова  Юрій ВЕЛИЧКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора