A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

27 ВЕРЕСНЯ — Всеукраїнський день дошкілля

Дата: 27.09.2021 08:00
Кількість переглядів: 206

професійне свято всіх працівників дошкільних закладів. Шановні працівники дошкільної освіти Талалаївської громади! Сердечно вітаю вас з професійним святом. Висловлюю вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до маленьких мешканців нашої громади. 

Фото без опису

Саме на вас покладене важливе завдання – виховання наймолодших представників українського суспільства. Бо дошкільний вік особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формується особистість, закладаються основи здоров’я. Щасливе дитинство і подальша доля кожного дошкільняти залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. За вашої допомоги вихованці закладів дошкільної освіти пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

 

Бажаю вам нових професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов’ю. Міцного вам здоров’я, родинного благополуччя, любові, здійснення мрій та успіхів у вашій роботі!

 

З повагою

селищний голова Юрій ВЕЛИЧКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора