A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

РОБОТА ДИСТАНЦІЙНОГО КОНСУЛЬТАЦІЙНОГО ПУНКТУ ДОСТУПУ ДО БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ

Дата: 13.10.2021 12:30
Кількість переглядів: 334

Безоплатна правова допомога працює для того, щоб кожна людина мала можливість захистити свої права, отримати безкоштовну юридичну консультацію.

Фото без опису

     12 жовтня 2021 року з метою розширення доступу до безоплатної правової допомоги особам, що перебувають на обліку в уповноважених органах з питань пробації, начальник Прилуцького районного сектору № 4 філії «Центр пробації» Юлія Карпенко спільно з начальником відділу "Талалаївське бюро правової допомоги" Яною Мудревською забезпечили роботу консультаційного пункту прийому громадян в Прилуцькому районному секторі № 4 філії «Центр пробації» в Чернігівській області, про що завчасно працівники бюро повідомили мешканців громади, розмістивши оголошення на веб-сайті Талалаївської об’єднаної територіальної громади,  та за попередньою домовленістю.

Фото без опису

     За правовою допомогою звернулося 7 осіб, яких цікавили наступні питання: порядок поділу майна подружжя, відкриття провадження у справі, порядок отримання субсидії, порядок оскарження постанови про адміністративне правопорушення, вчинення кримінального проступку протягом іспитового строку, зміна меж земельної ділянки, відстрочення виконання рішення суду. З даних питань були надані відповідні консультації та роз'яснення.

 

     Цього дня начальник відділу "Талалаївське бюро правової допомоги" Яна Мудревська провела семінар для відвідувачів в районному секторі пробації на тему: Спільна власність на земельну ділянку. Клієнти пробації мали певні запитання з даного приводу та отримали змістовні відповіді. Присутніх поінформували, що такі дистанційні консультативні пункти для клієнтів пробації працюють щомісяця – у другий вівторок.

 

     На завершення зустрічі керівниця бюро залишила інформаційні буклети системи БПД із зазначенням контактних телефонів та адресою розміщення.

 

Прилуцький районний сектор №4


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора