A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

28 жовтня Україна відзначає 77-ту річницю вигнання нацистських окупантів із України

Дата: 28.10.2021 10:20
Кількість переглядів: 451

В цей день вшановуємо українців, які віддали життя, виганяючи нацистських окупантів з української землі.

Фото без опису

Український вимір Другої світової війни – це боротьба на всіх фронтах і театрах воєнних дій.

 

Вигнання нацистів стало вагомим кроком до здобуття Україною Незалежності.

Тисячі наших земляків у небаченому і жорстокому вирі бурхливих подій Другої світової війни, у дні лихоліття, скорбо-ти відвойовували мир і щасливе життя для майбутніх поколінь. І хоч минуло вже більше семи десятиліть від тих подій, але і донині не вщухає біль людських втрат у тій жахливій смертоносній війні.   

 

Ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих, перед усіма, хто, визволяючи міста і села нашої Батьківщини, наближав перемогу! Нехай біля могил героїв ніколи нев’януть квіти, нехай нашими неперехідними духовни-ми цінностями, нашими найвищими чеснотами стануть священна пам’ять і глибока повага до тих, хто пройшов страшну і сувору школу війни, хто у повоєнні роки відбудовував зруйновані міста та села, хто і сьогодні є для нас прикладом любові до своєї Вітчизни, зразком витримки, мудрості й терпіння, щирої віри, у щасливе майбутнє нашої незалежної держави.

 

Нинішні захисники України стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Для них найвищим законом буття є і залишиться захист рідної Вітчизни, її свободи і незалежності. 

 

З нагоди 77-ї річниці вигнання нацистських окупантів із України в закладах культури Талалаївської селищної ради відбулися тематичні заходи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора