A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Відбулося позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 29.10.2021 16:40
Кількість переглядів: 363

29 жовтня відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій селищної ради.

Фото без опису

Розглядалося питання щодо додаткових заходів запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції на території Талалаївської селищної ради.

Фото без опису

Рішенням комісії від 29 жовтня 2021 року заборонено:

- приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (бари, кафе, ресторани) окрім адресної доставки та  доставки навиніс.

- Діяльність ринку. Окрім продовольчого.

Суб’єктам господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування дозволено працювати лише за умови 100% вакцинації працівників, або за умови негативного результату тестування на COVID-19 чи експрес тесту на визначення коронавірусу SARS-CoV-2.

Суб’єкти господарювання, які провадять діяльність у сфері торгівлі продуктами харчування,  засобами гігієни, побутовою хімією, ветеринарними препаратами, засобами захисту рослин, засобами зв’язку, лікарськими препаратами працюють з дотримання всіх протиепідемічних та карантинних норм.

Для закладів загальної середньої освіти запроваджено дистанційне навчання до 05 листопада.

За інформацією секретаря комісії


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора