A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Сьогодні святкує свій день народження чудова, приємна людина, мудрий керівник, селищний голова Талалаївської селищної ради Юрій Євгенович ВЕЛИЧКО!

Дата: 30.10.2021 08:00
Кількість переглядів: 277

Шановний Юріє Євгеновичу! Прийміть найщиріші вітання з Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, довголіття, професійних успіхів, життєвої наснаги, оптимізму і відданого служіння на благо жителів Талалаївської громади, особистих досягнень, сімейного благополуччя, життєвих гараздів та добробуту!

Добро і щастя хай шле Вам доля, добрих і вірних друзів, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. 

Зичимо, щоб і надалі Ваша наполеглива праця була плідною та змістовною, розпочаті справи принесли вагомі внески у розвиток нашої громади, а успіхи йшли поряд з особистим щастям. 

Ми бажаємо Вам не тільки творчих успіхів, а й сімейного затишку і звичайного людського щастя. Щоб Ваше особисте життя тільки надихало Вас до нових подвигів в роботі, а робота стимулювала до добробуту і комфорту у Вашому будинку. І хай Вас завжди зігріває тепло людської подяки за добрі справи!

Божого благословення Вам на добрі задуми і звершення.

 

З повагою та найкращими побажаннями колектив та працівники Талалаївської селищної ради,

депутатський корпус та виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора