A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Відбулося позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 05.11.2021 16:10
Кількість переглядів: 369

05 листопада відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій селищної ради.

Нет описания фото.

Розглядалося питання щодо додаткових заходів запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції на території Талалаївської селищної ради.

Нет описания фото.

Садочки працюватимуть у звичайному режимі з дотриманням усіх протиепідемічних норм.

Заклади загальної середньої освіти Талалаївської селищної ради продовжать працювати в режимі онлайн до 12 листопада.

Нет описания фото.

Відповідно до переліку, затвердженого наказом Міністерством охорони здоров’я від 04.10.2021 №2153, працівники закладів загальної середньої освіти та дошкільних навчальних закладів підлягають обов’язковим профілактичним щепленням.

Нет описания фото.

Працівники, які не вакцинувалися, мають бути відсторонені від роботи. (пункт 416 постанови КМУ від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2» (із змінами)).

Регулярні та нерегулярні внутрішньо обласні перевезення повинні здійснюватися в кількості не більшій, ніж кількість місць для сидіння,що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу, визначена в реєстраційних документах на такий транспортний засіб, з дотриманням всіх протиепідемічних заходів.

Закликаємо мешканців громади дотримуватися карантинних заходів, які передбачені для «червоного» рівня епіднебезпеки.

Нет описания фото.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора